Vi finns här för dig.

Bingolotto

Bingolotto är ett av Sveriges mest populära lottospel genom tiderna och drivs av Folkspel AB. Bingolotto är mest känt för sitt TV-program som var omåttligt populärt under 90-talet då Leif ”Loket” Olsson var programledare.

Hantering av spelproblem

Folkspel främjar ansvarsfullt spelande på flera olika sätt. Bland annat så kan spelare göra ett självtest på Bingolottos hemsida för att få en bättre uppfattning om sina spelvanor.

Dessutom ger Folkspel möjlighet till internetspelare att sätta upp en spelbudget och tidsbudget för hur mycket tid och pengar som kan spenderas dagligen, varje vecka och var månad.

Folkspel erbjuder såklart även möjligheten för sina spelare att stänga av sitt konto helt tillsvidare.

Man erbjuder även tips till sina spelare såsom att inte låna pengar för spelande, att inte tveka att söka hjälp för spelproblem och att försöka ta tag i problemet så fort man märker att spelandet påverkar livet negativt i något avseende.

Folkspel är även medlem i Spelmarknadens Etiska Råd (SPER) som jobbar aktivt för att ansvarsfulla regler och riktlinjer på spelmarknaden följs.

På hemsidan länkar man även till olika typer av organisationer för personer med spelproblem samt stödlinjen som erbjuder hjälp och stöd till spelberoende och anhöriga.