Vi finns här för dig.

Betfair

Betfair är ett brittiskt spelbolag med huvudkontor i London. Företaget grundades år 2000 och har spellicens både i Gibraltar och på Malta. Betfair erbjuder en rad olika spel på nätet såsom sportsbetting, casino och poker.

Spelansvar

Betfair arbetar aktivt med att motverka ansvarslöst spelande och spelberoende. På Betfairs plattformar kan man hitta en rad olika alternativ och verktyg för att kunna hålla sitt spelande på en ansvarsfull nivå.

Alla spelare hos Betfair kan själv reglera hur mycket pengar som maximalt får sättas in per dag, vecka och månad. Dessutom kan man ställa in gränser för omsättning och förluster. Det går dessutom snabbt och enkelt att själv stänga ett konto hos Betfair eller pausa kontot under en period.

På Betfairs hemsida går även att hitta tips och råd angående ansvarsfullt spelande, både för spelare själva och för anhöriga. Det går också att ta ett självtest för att se om man ligger i riskzonen för problematiskt spelande.

Spelare som behöver hjälp och support kan kontakta Betfairs kundtjänst eller något av de stödnummer till olika organisationer för spelberoende som finns på hemsidan.